Rezultate Categoria de concurs - Soft educațional/utilitar/aplicații pentru telefoane mobile

Rezultate Categoria Soft educațional/utilitar/aplicații pentru telefoane mobile - Ediția VIII (2022)

Anunțuri:

Anunț 1: Concurenții poziționați în clasament deasupra liniei roșii sunt rugați să trimită pe adresa concurs.empowersoft@gmail.com , până marti 8 iunie 2022 , adeverinţa de elev. Este valabilă şi o adeverinţă comună în care să fie menţionate datele tuturor elevilor din şcoala respectivă Observaţie: Ora de încărcare respectă ora serverului CMS – GMT+0

Anunț 2: Elevii care sunt pe primele 3 poziții in clasamentele secțiunilor sunt invitați să completeze acest formular pentru distribuirea premiilor. Vă rugăm NU UITAȚI să validați poziția din clasament prin trimiterea adeverenței de elev pe adresa concursului.
În cazul echipelor va completa un singur membru al echipei formularul.(Centralizator date premianţi)
- Ne-am bucura dacă ne-aţi ajuta să avem o galerie a premianţilor trimiţând pe adresa concursului, dupa primirea premiilor, o fotografie sau un videoclip scurt cu voi şi premiile obţinute.

Rezultate Categoria Pagini Web după contestații

Anunțuri:

Anunț: Contestaţiile se trimit pe adresa concurs.empowersoft@gmail.com până joi, 2 iunie 2021, la ora 21.00. Trimiterea contestației constă într-um mesaj cu titlul „CONTESTAŢIE” la care ataşaţi contestaţia semnată într-un fişier pdf sau jpg. În contestaţie trebuie să precizaţi numele dumneavoastră, şcoala, secţiunea şi problema pentru care solicitaţi contestarea rezultatului. Nu vom lua în considerare contestaţiile nesemnate.

Rezultate înainte de contestații

Navigare rapidă