Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Această politică a fost redactată în data de 15.09.2020, urmând a fi revizuită și actualizată periodic.

Organizatorii concursului online de informatică Empowersoft respectă noile reglementări GDPR impuse de Uniunea Europeană privind confidențialitatea și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care accesează site-ul web pentru înscrierea la concurs.

Scopurile si temeiurile legale ale prelucrării.

Prin completarea oricărui formular pus la dispoziție pe site-ul menționat mai sus vă exprimați acordul expres cu privire la colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul de desfășurării concursului.
Dacă nu sunteți de acord ca datele dumneavoastră să fie prelucrate, aveți dreptul și libertatea de a nu completa formularele disponibile și de a nu accesa site-ul.

Care sunt datele cu caracter personal folosite de echipa noastră?

Elev participant:
-Nume și prenume
-E-mail
-Număr de telefon
-Unitate de învățământ
-Profesor îndrumător

Elev premiant:
-Adresă / în cazul expediției premiilor

Protecția datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal ale participanții la concurs sunt reținute pe o perioada de 1 an.
Datele cu caracter personal ale premianților la concurs sunt reținute pe o perioada de 10 ani (conform obligației legale de arhivare a documentelor contabile).
Organizatorii concursului nu vor dezvălui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului său, cu excepția partenerilor ce au calitatea de persoane împuternicite (serviciul de curierat, Poșta Română, persoane care susțin acordarea premiilor).

Găsiți informații detaliate privind prelucrarea datelor cu caracter personal accesând linkul următor: http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1298